Om oss

Motor & Generator Service AS


Motor & Generator Service As vedlikeholder, reparerer, utfører diagnoser og foretar tilstandskontroller på roterende utstyr generelt og på elektriske motorer og generatorer spesielt.

I tillegg selger vi nye ABB-motorer og deler fra eget lager og skaffer andre merker på forespørsel. Videre utføres prosjekter i felt inklusive ulike ingeniørtjenester innenfor de ovennevnte områder. Motor & Generator Service opererer ut fra to lokasjoner; Et verksted i Fredrikstad og et verksted i Porsgrunn.

Historien om MGS

Motor & Generator Service AS ble etablert høsten 2010 av Ronny Solberg og Jens Olav Brunsvik med personell som har lang erfaring og kompetanse fra bedriftene NEBB/ABB/Component Service.

Bedriften flyttet inn i leide lokaler i Tomteveien 51B i Fredrikstad på ca 650 kvadratmeter. Senere kjøpte bedriften disse lokalene (2011).

Fra denne adressen leverer bedriften verkstedtjenester, service og salg av motorer og komponenter.

I februar 2014 overtok Motor & Generator Service motorverkstedet til NLI på Herøya i Porsgrunn. Dette er et relativt nytt verksted, ferdigstilt i 2011 og godt utrustet for å motta elektriske motorer, generatorer og annet roterende utstyr til revisjoner, omviklinger og andre reparasjoner. Virksomheten er en videreføring av verkstedet til ABB, senere Component Service i Skien.


Ledelsen


Ansatte i Fredrikstad


Ansatte i Porsgrunn

En samarbeidspartner du kan stole på